5 Aug. 2013 New York  USA Fredrik Eklund, kändismäklare Foto:Pontus Höök
Fredrik Eklund. Foto:Pontus Höök.

Från Stockholm till New York. Och snart även till Göteborg, skriver gp.se. I höst öppnar Eklund Stockholm New York ett kontor på västkusten. Firman grundades av Fredrik Eklund, känd från realityserien Million Dollar Listing New York, och nu väljer han att expandera sin verksamhet.

Tanken är att firman ska flytta in i sina nya lokaler till hösten och vara med i processen för ett spännande projekt som ska byggas.

 

Läs mer om Fredrik Eklund i senaste numret av MäklarVärlden!

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.