claudia
Claudia Wörmann, analyschef Svensk Nyproduktion.

1 005 personer som varit på visning, köpt eller på annat sätt visat intresse för nyproducerade bostäder har besvarat Svensk Nyproduktions undersökning om den framtida drömbostaden, bland annat om köket som ska både ha påkostade vitvaror och kunna hysa många gäster. 58 procent av dem som besvarat undersökningen tycker att påkostade vitvaror i ett kök för många gäster är viktigt.

Hemmets hjärta får ta allt större plats. Här ska vi både vara sociala och laga mat. Bara genom att ögna igenom TV tablån får man ganska klart för sig att det har blivit väldigt inne att laga mat. Det grillas och bakas och lagas mat både som ung och gammal, amatör och proffs.

– En förklaring till att påkostade vitvaror hamnar högt upp kan kopplas till att vi fått en större medvetenhet om olika varumärken, och bra vitvaror borgar för lång hållbarhet. Och när vi nu lagat all denna mat vill vi också kunna bjuda på middag, det är viktigt att köket ska kunna rymma många gäster, säger Claudia Wörmann, analyschef Svensk Nyproduktion.

Läs mer!

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.