680@8019 kvadratmeter men ändå med lyxiga detaljer, vackra golv och både tvättmaskin och diskmaskin.

– Det är som en stor lägenhet i miniformat, säger My Engblom von Strauss, mäklare på Notar.

Den här lägenheten är på 19 kvadratmeter. Trots det finns både soffa och säng, badrum med dusch, en hall, ett exklusivt kök med både tvättmaskin och diskmaskin. Lägenheten har två fönster och det är högt till tak.

– Man har inte gjort avkall på till exempel diskmaskin och tvättmaskin bara för att den är liten. Allt finns. Det är en riktig liten diamant, säger mäklaren My Engblom von Strauss till expressen.se.

Lägenheten ligger på en attraktiv adress på Östermalm i Stockholm. Trots den lilla ytan är det inte helt billigt att köpa minilägenheten. 1 995 000 kronor, vilket blir 105 000 kronor per kvadratmeter, kostar den.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.