zlatan-ibrahimovic--sverige-landslaget_26-619Zlatan Ibrahimovic ”lyxvilla”, på 836 kvadratmeter med utsikt över Öresund, är inte längre till salu. Zlatan köpte huset 2007 till en köpeskilling om 30 miljoner kronor och lär ha renoverat huset för samma summa. Köparen är ingen mindre än Calle Söderberg, före detta Malmö Redhawksstjärnan med ett utgående kontrakt med Boston Bruins. Enligt de uppgifter som Smålandsposten fått ska kontraktet undertecknas den 29 maj.

Försäljningen av huset har mäklarfirman Malmöhusmäklarna hand om. Detta företag har också skött försäljningen av andra hus i området de senaste åren, skriver Sydsvenskan.

Men på en rak fråga från tidningen om det är Malmöhusmäklarna som sålt Zlatans hus svarar Staffan Strandh hos Malmöhusmäklarna:

– Jag har skrivit på ett sekretessavtal. Jag kan varken bekräfta eller dementera det.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.