Fredrik Eklund porträttI nästa nummer av MäklarVärlden, som kommer ut fredagen den 29 maj, bjuder vi på ett reportage om stjärnmäklaren Fredrik Eklund! Han har gjort sig ett namn som fastighetsmäklare i New York och har vid det här laget sålt fastigheter för över två miljarder dollar. Köparna är megastjärnor som till exempel Daniel Craig och Jennifer Lopez.

 

bokomslagNu har du också chans att vinna Fredrik Eklunds nya bok ”Sälj! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst”! Svara på frågorna nedan och mejla dem till jenny@maklarvarlden.se före 15 juni. Ge ditt mejl rubriken ”Tävling”, och glöm inte att skriva din postadress. Vi skickar boken till de tre först rätt inkomna svaren!

Lycka till!

  1. Var bodde Fredrik Eklund som sjuåring? 1. Akalla X. Årsta 2. Bromma
  2. Fredrik Eklund ska bli pappa. Vad ska hans dotter heta? 1. Jenny X. Hilda 2. Milla
  3. Hur mycket pengar har Fredrik Eklund hittills sålt fastigheter för? 1. Två miljoner dollar X. Två miljarder dollar 2. Två miljarder svenska kronor
  4. Vad heter Fredrik Eklunds bror? 1. Malte X. Sigge 2. Derek
  5. Mellan vilka städer delar Fredrik Eklund sin tid? 1. Stockholm och Paris X. Stockholm och Amsterdam 2. Stockholm och New York
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.