sveriges billigaste
Foto: Fastighetsbyrån i Eksjö.

I Ingatorp, Jönköpings län, Småland, finns ett hus på 400 kvadratmeter som Fastighetsbyrån i Eksjö kallar ”förmodligen Sveriges billigaste”. Huset kostar 30 000 kronor, vilket är 75 kronor per kvadratmeter. I Stockholms innerstad ligger genomsnittspriset på cirka 81.000 kronor per kvadratmeter. Huset ska ha byggts runt 1850 och beskrivs som en ”vacker kulturbyggnad”. Ägaren till huset har avlidit, en man i Skåne har ärvt det, och han vill inget hellre än att bli av med det, skriver Expressen.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.