anders-edmark
Anders Edmark, ordförande Mäklarsamfundet.

Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling har accepterat budet som nu även kommunicerats till övriga ägare, det vill säga Mäklarsamfundet och Fastighetsmäklarförbundet, FMF. Budet är villkorat till att köpet omfattar 100 procent av Hemnet och får Konkurrensverkets godkännande.

Mäklarsamfundets ordförande Anders Edmark bekräftar att han mottagit ett bud om köp av Hemnet från Schibsted.

– Varje ägare måste nu bedöma, analysera och värdera budet utifrån sina egna utgångspunkter och det kräver eftertänksamhet och tid. Jag vill därför avvakta med att kommenterar budet just nu, säger Anders Edmark.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.