Hand of a businessman with scissors cuting a red ribbon

MOHV och HusmanHagberg har invigt varsin bobutik.

 

 

 

 

mohvvI början på maj var det dags för MOHV att plocka fram festblåsan och putsa upp manschettknapparna och bege sig till huvudstaden Stockholm för invigning av det nya kontoret på Sveavägen 141! Dagen bjöd på många skratt och inte minst när MOHVS egne vd Magnus Miramadi dök upp på en riktigt festlig invigning!

 

räddnI Mullsjö/Habo har HusmanHagberg renoverat för fullt och i lördags var det invigning för deras kontor på Järnvägsgatan. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke ska mäklarna på det nya kontoret vinna kundernas hjärtan.

”Alla var där – till och med räddningstjänsten”, skriver de på sin Facebook-sida.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.