Foto: Notar.

”Glöm mäklarfloskler som ”oslipad diamant”, ”en pärla med potential” med mera. Huset är ett VRAK, men det var regalskeppet Vasa också när det bärgades 1959 och se på det idag!”

Det skriver Mäklaren Christian Najjar på Notar i bostadsannonsen för en villa i Tullinge söder om Stockholm. Till tidningen Metro säger han att han är trött på mäklarfloskler och vill ge en ärlig bild av vad han säljer.

 

Mäklare Christian Najjar på Notar.

– Det är ofta man kommer till renoveringsobjekt där man skönmålat bilden av objektet och så får man höra ’oj var det så mycket att göra’ på visningarna.

Men han sticker inte under stol med att syftet inte är att avskräcka folk utan att locka köpare som är intresserade av den här typen av objekt.

– Tomten är fantastisk och stommen finns till något väldigt bra, säger Christian Najjar .

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.