ErikOFMF har fått en ny ordförande i Erik Olsson, vd för Erik Olsson Fastighetsförmedling. Detta klubbades på årsmötet i förra veckan.

– Det känns givetvis jätteroligt att ha fått detta förtroende, konstaterar Erik Olsson. Jag har varit ledamot i styrelsen i två år och var bland annat en av de ansvariga för att driva vårt strategiarbete. Nu känns det roligt att tillsammans med styrelsen och vår vd få driva organisationen vidare mot nya mål.

FMF är det mindre av två förbund och Erik Olsson säger att man därför kan driva sina frågor fokuserat och tydligt. Det är förbundets styrka.

– Jag brinner för våra kärnområden, SEKO – service, ekonomi, kvalité och opinion – och hur vi skall kunna genomföra dem med kvaliteten i fokus. Nu väntar ett engagerat arbete där vi skall arbeta fram mål för framtiden och sedan skall det bli roligt att tillsammans skapa ett förbund som medlemmarna vill ha. För att nå dit behöver vi samarbeta och jag tror att regionernas styrelser här kan få en viktig funktion.

Mycket kontakt med medlemmarna

Erik fortsätter med att berätta att han redan nu haft mycket kontakt med medlemmarna och att det är roligt att höra att man uppfattar att FMF tagit stora kliv framåt och nu är med i matchen på ett helt nytt sätt än tidigare.

– Fokus måste alltid vara medlemsnytta och hur vi skall kunna bidra till att skapa ett bra förbund för våra medlemmar. Men jag är övertygad om att vägen dit går genom kvalité och att vi på olika sätt kan stärka branschen och skapa de bästa förutsättningarna för våra medlemmar och våra medlemmars kunder. Nu ser jag fram emot att engagera mig i detta uppdrag och det hoppas jag skall märkas ute bland medlemmarna.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.