marknadPå Erik Olsson Fastighetsförmedling upplever man fortfarande en stark bostadsmarknad. Sedan amorteringskraven stoppades är marknaden dock lugnare. Föra månaden var marknaden snarast överhettad av att många hetsade för att undkomma de planerade reglerna. När åtgärden stoppats får vi en lite lugnare, men mera uthålligt stark bostadsmarknad. Nu drivs marknaden av att fundamentala faktorer som sysselsättning, disponibel inkomst, räntenivå, börsutveckling och stor inflyttning till storstäder som ökar den bostadsbristen där fortfarande samverkar på ett unikt sätt som driver bostadspriserna.

Läs mer

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.