lars-erik-eriksson-maklare-kungalv-svensk-fastighetsformedling
Lars-Erik Eriksson, franchisetagare.

Bostadsmarknaden i Ale Kommun fortsätter att växa. Svensk Fastighetsförmedling öppnar en ny bobutik och räknar med att anställa två nya medarbetare.

– Ale Kommun fortsätter att utvecklas med planerad nybyggnation och en ständigt växande bostadsmarknad. Den nya butiken får ett fantastisk bra läge och ger oss därmed möjlighet att bevaka vår marknadsledande position, säger Lars-Erik Eriksson, franchisetagare i Svensk Fastighetsförmedling.

På plats under invigningen, den 18 april, finns förutom personal och ägare även Lulu Carter, känd från bland annat Äntligen Hemma i TV 4, som signerar sin nya bok Sinnliga rum: konsten att inreda med hjärtat.

Läs mer 

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.