mikaela-kallroos_250
Mikaela Källroos, mäklare hos Notar Nacka.

Mikaela Källroos, mäklare hos Notar Nacka, förmedlade lägenheten i Finntorp som slog nytt prisrekord. Lägenheten slutade på 1 980 000 kronor, över 90 000 kronor per kvadratmeter, det skriver NVP.

Det handlar om en etta, på 21,5 kvadratmeter med inglasad balkong, på fjärde våningen i ett lägenhetshus i Finntorp. En etta med ett slutpris på 92 093 kronor per kvadratmeter.

Booli har fört statistik på bostadsrätters slutpris sedan 2012. På listan över de tio dyraste i Nacka, ligger fyra stycken i Finntorp.

– Det är nära till staden, har en del caféer och har nu ett gym. Det är ett lugnt, växande område, med fina grönområden och det tar bara sju minuter till slussen, säger Mikaela Källroos till NVP.

Mikaela Källroos har jobbat som mäklare i ett år och hon har en till lägenhet i Finntorp på topplistan över de dyraste. På frågan om närmare två miljoner är ett rimligt pris för en liten etta i Nacka svarar hon:

– Det är kanske lite i överkant, men priserna i Finntorp, och Nacka generellt, har ökat snabbt på kort tid. Det är ett stort tryck på marknaden och det är många som kommer på visningar och lägger bud, säger Mikaela Källroos till NVP.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.