isamca_carldahlstedt
Isabelle McAllister. Foto: Carl Dahlstedt

Programledaren Isabelle McAllister renoverar nya lyan på Hemnet i det nya programmet Isabelle flyttar. Då kan tittarna följa med när hon renoverar familjens nya lägenhet och förvandlar den till ett drömboende.

Tanken med filmerna är att de ska ge många smarta tips – bland annat kring färgsättning, hur man renoverar golv och vad man ska tänka på när man planerar ett kök.

Första avsnittet

I första avsnittet av Isabelle flyttar så visar Isabelle McAllister upp sin nya lägenhet. Tittarna får se hur lägenheten ser ut innan renoveringen satt igång och Isabelle McAllister berättar om sina planer. Köket ska flyttas från nedervåningen till övervåningen. Barnen ska få varsitt hörn av nedervåningen, plastmattor ska rivas ut och golven slipas och behandlas. Sen är ju lägenheten lite av en furufest så furun ska målas över och vita väggar ersättas med färg.

Om Isabelle flyttar

Isabelle flyttar är programmet om Isabelle McAllisters renovering av sin nya lägenhet på söder i Stockholm. Isabelle McAllister med familj har precis flyttat från 73 kvadratmeter till 95 kvadratmeter i samma kvarter och för att den ska passa familjens behov så görs den om till en mer färgsprakande och funktionell lya.

Se filmerna

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.