freddeFredrik Eklund har gjort sig ett namn som fastighetsmäklaren mega­kändisarna vänder sig till när de vill spendera miljoner på en ny Manhattanbostad. Under sitt första år som mäklare sålde han fastigheter för 50 miljoner dollar och blev utsedd till Årets nykomling.

– Många kämpar hårt för att dölja sitt rätta jag, eftersom de tror att det är något fel på dem. Glöm det där. Meningen är att du ska vara exakt som du är, säger Fredrik Eklund.

Han har en gedigen kunskap om hur man säljer och tjänar stora pengar. Han har flitigt delat med sig av sina kunskaper på sociala medier, i tidningar och tv-program, bland annat genom realityserien Million Dollar Listing New York, som renderat honom fans i över 113 länder världen över.

Berättar med humor

På ett humoristiskt, insiktsfullt och varmhjärtat sätt berättar Fredrik Eklund om hur han uppnått sina drömmar och hur du kan göra detsamma. Boken ger råd om allt från träning och klädsel till hur du får dina kunder att verkligen gilla och lita på dig.

Fredrik Eklund, född i Stockholm 1977, kom till New York 2002 utan pengar, jobb och bostad. Genom sitt driv och framåtanda lyckades han efter en kurs i fastighetsmäkleri bli en toppsäljare redan det första året som mäklare. Han har vid det här laget sålt fastigheter för över två miljarder dollar. Och köparna är megastjärnor som Jennifer Lopez, Daniel Craig, Cameron Diaz med flera.

Grundade mäklarbyrå i Stockholm

År 2009 grundade Fredrik Eklund Eklund Stockholm New York, och har nu kontor i Stockholm, Oslo och London. Och nu tittar företaget på vilka möjligheter det finns att öppna kontor i Köpenhamn och Helsingfors.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.