PederBrännström_HusmanHagbergNär Peder Brännström, på HusmanHagberg i Huddinge, i förra veckan annonserade ut ett nyproduktionsprojekt så lät inte responsen från marknaden vänta på sig.

– På bara några minuter efter säljstarten fick vi in flera hundra intresseanmälningar. Spekulanterna har kontaktats i turordning och efter en intensiv dag med många samtal, så är nu alla 43 husen reserverade, säger Peder Brännström.

– Vi har dessutom en lång kö av intressenter ifall att någon skulle ändra sig.

Varför är intresset för det här projektet så stort?

– Själva projektet är oerhört snyggt paketerat – hus i modern design och med mycket påkostade material som standard i ett mycket populärt, naturnära område. Sedan bidrar det generellt låga utbudet på marknaden till att intresset är enormt. Många tycker också att det är en fördel att få köpa till fast pris och slippa budgivningsförfarande i tider som dessa, då trycket på marknaden är stort och många budgivningar drar iväg.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.