naringsdepartementet_fantastic_frank
På Fantastic Franks kontor i Berlin, Sven Wallén och Mattias Kardell från Fantastic Fran, och Eva Lindström och Stina Billinger från Näringsdepartementet. Foto: Fantastic Frank

När Näringsdepartementet var på besök i Berlin träffade men även mäklarbyrån Fantastic Frank, bland annat för att diskutera företagande och innovation. Mäklarbyrån blev utvalda av Sveriges ambassad, tillsammans med två andra svenska företag att delta på en lunch med statssekreterare Eva Lindström, planeringschef Stina Billinger och kansliråd Isabella Palomba Rydén.

– Vi visade först upp vårt Berlin-kontor och därefter följde en längre lunch och en öppenhjärtig diskussion, skriver Fantastic Frank på sin blogg.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.