Bahar Navabi ny regionchef hos Erik Olsson Fastighetsförmedling.
Bahar Nabavi ny regionchef hos Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Erik Olsson Fastighetsförmedling förstärker organisationen när Bahar Nabavi tillträder som regionchef i Stockholm den 30 mars 2015.

– Det skall bli roligt att jobba tillsammans med Bahar igen och spännande att se hur hon kommer att utveckla Erik Olsson ytterligare med sin känsla för kvalité och kunder, säger Erik Olsson, VD på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Bahar Nabavi kommer närmast från Innerstadsspecialisten och har tidigare varit VD för Magnusson mäkleri City. Hon är utbildad civilekonom och registrerad fastighetsmäklare sedan 2005. Hon har bred kompetens och en gedigen branscherfarenhet med över 1 200 förmedlade bostäder i Stockholm.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.