MichaelBergMichael Berg, fastighetsmäklare i Västerås, belönades för fjärde året i rad med priset Årets bästa säljare. Under 2014 var han den som förmedlade allra flest bostäder av alla mäklarna inom Mäklarringen. Priset delades ut i Stockholm i januari.

Vid Mäklarringens årliga konferens delas priser ut till de kontor och enskilda mäklare som gjort speciella insatser under året. Bland annat används Mäklarringens löpande kundenkät som underlag till dessa utmärkelser. Västeråsmäklaren Michael Berg visade sig återigen vara den som förmedlat allra flest bostäder i kedjan under 2014. Det betyder att han fick priset för fjärde året i rad.

– Michael är en styrka och konkurrensfördel för oss i Mäklarringen. Det är det stora förtroende han har hos kunderna tillsammans med en enorm yrkesskicklighet som gör att han tar förstaplatsen. Att han lyckas göra det för fjärde året i rad är oerhört imponerande, säger Mats Limnefelt, vd för Mäklarringen.

Priserna delades ut vid Mäklarringens årliga konferens som i år hölls i Stockholm den 16 januari.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.