MäklarassistentSvensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till medarbetare och bobutiker som utmärkt sig extra under det gångna året. På ett stort evenemang i Blå hallen i Stockholm fick Anna-Maria Davidsson från Malmö priset som ”Årets mäklarassistent” 2014.

– Detta är jätteroligt och jag känner mig både stolt och smickrad. Till bilden hör att jag har bra chefer som låter mig ta ansvar och utvecklas och fantastiska kolleger som förtjänar en bra assistent, säger Anna-Maria Davidsson, mäklarassistent på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö Södra Centrum.

Inför 800 kollegor fick Anna-Maria Davidsson, Malmö i lördags kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen ”Årets mäklarassistent 2014”. Årets mäklarassistent ska på ett betydelsefullt sätt ha bidragit till goda försäljningsresultat i butiken och hela 27 mäklarassistenter från olika delar av landet var nominerade. Prisutdelningen skedde i samband med en galamiddag i Blå hallen, Stockholm.

– Med driv och engagemang för Svensk Fastighetsförmedling och kollegor har Maria Davidssonen makalös energi. Utöver att vara butikschef, medlem i den lokala ledningsgruppen, ansvarig för hem­sidan, Facebook och fokusgruppen sköter hon sin roll som assistent till 110 procent, säger Eva Karlsson, försäljningschef på Svensk Fastighets­förmedling.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.