BooliBooli.se och slog nytt trafikrekord under januari månad. Över 800 000 användare besökte Booli.se via sajten och appen, enligt ett pressmeddelande.

Diskussionen kring lockpriser som Booli.se startade i DN för ett par veckor sedan drog många nya besökare till sajten. Booli.se har fler funktioner för att hjälpa bostadsköpare att skapa sig en uppfattning om vilket pris en bostad kommer att säljas för. Bland annat finns Värderoboten som tar fram en statistisk värdering baserat på tidigare försäljningar. Samt över 700 000 historiska slutpriser.

Även kyrkan på Mariatorget 10 fick stor social spridning under januari. Bara på Boolis facebooksida visades annonsen över 200 000 gånger.

Läs artikeln på DN: 

Annonsen på EgendomsMäklarnas hemsida:

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.