BjurforsNu etablerar sig fastighetsmäklaren Bjurfors i Helsingborg. Efter att noggrant följt utvecklingen för bostadsmarknaden i regionen har Bjurfors beslutat att göra en satsning på Helsingborgsområdet.

– Vi har länge tittat på en etablering i Helsingborg och nu är tillfället rätt. Bostadsmarknaden i området har haft det kämpigt ett tag, men allt pekar på en starkt positiv utveckling för 2015. Vi ser väldigt positivt på marknaden i Helsingborg, både vad gäller succession- och nyproduktionsmarknaden. Vi gör en ordentlig satsning med stora resurser för att stärka vår ställning som en av de marknadsledande i Skåneregionen, säger Mattias Larsson, regionchef på Bjurfors Öresund.

Satsar fullt från start

Redan från start kommer Malin Jangeroth och Eric Klüft att arbeta för att hjälpa Helsingborgarna med sina fastighetsaffärer. Malin Jangeroth som är en av Sveriges absolut mest framgångsrika mäklare tog emot utmärkelse som Årets mäklare i Sverige för 2014 av sin tidigare arbetsgivare.

– För egen del känns det här otroligt inspirerande. Varumärket Bjurfors är synonymt med kvalitet och framgångsrika medarbetare och det känns väldigt bra att bli en del av Bjurforsfamiljen, säger Malin Jangeroth på Bjurfors Helsingborg.

Bjurfors satsar ordentligt på verksamheten i Helsingborg. Rekryteringen av ytterligare mäklare pågår. Fem till sex mäklare ska vara på plats till april, då det nya lokalkontoret öppnar på Stortorget 14. Men ambitionen är att vara minst tolv mäklare på Helsingborgskontoret.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.