bild_landningssida_tavling3

I höstas lanserade SkandiaMäklarna facebook-testet där man fick reda på sin inredningsstil, ett test som under de första veckorna lockade 5 000 att ta testet och filmerna fick över 150 000 visningar på Youtube. Nu följer man upp kampanjen med tävlingen: Vinn en mäklare och en styling.

För att delta och få chansen att vinna en mäklare ska besökare ladda upp en bild och skriva en motivering. Och på det vem som helst vinna en mäklare, en styling och fotografering.

Självklart har man spelat in fyra nya filmer till kampanjen, som finns att se på Youtube:

David 

Emma 

Lars 

Tess 

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.