SvenskFast-säljSvensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till medarbetare och bobutiker som utmärkt sig extra under det gångna året. På ett stort evenemang i Blå Hallen, Stockholm i helgen fick Malin Jangeroth från Helsingborg motta utmärkelsen ”Årets mäklare – högsta provision” med en provisionsintäkt på 7,6 miljoner kronor under 2014, en av de högsta provisionerna i kedjans historia.

Bostadsmarknaden 2014 präglades av fortsatt stigande bostadspriser, ett historiskt lågt utbud av bostäder till salu, ett högt tempo i många affärer. Året avrundades med ett antal utspel kring förändrade amorteringskrav, avdragsregler och annat. Detta till trots uppnådde Svensk Fastighetsförmedling 2014 sitt bästa försäljningsresultat någonsin.

Inför 800 kollegor fick Malin Jangeroth, Svensk Fastighetsförmedling i Helsingborg den gångna helgen ta emot utmärkelsen ”Årets mäklare – högsta provisionen” efter att under 2014 ha förmedlat hela 169 bostadsaffärer och haft en sammanlagd provisionsintäkt om 7,6 miljoner från dessa. Prisutdelningen skedde i samband med en galamiddag i Blå hallen, Stockholm.

– Malin Jangerothvisar prov på ett enormt engagemang, kämpaglöd, fokus, proffsighet, struk­tur samt affärs- och tävlingsinstinkt”, säger Eva Karlsson, försäljningschef på Svensk Fastig­hets­för­medling.

– Jag älskar mina kunder, att få vara delaktig när de gör sitt livs största affär och är obeskrivligt glad för det här priset. Lördagskvällen var en av de bästa i mitt liv. Ett mål som jag jobbat hårt för sedan jag började på Svensk Fastighetsförmedling för dryga fyra år sedan är uppfyllt. Utan ett fantastiskt stöd från bra chefer, en grym assistent, familj och världens bästa kollega och vän Eric Klüft hade det inte varit möjligt, säger Malin Jangeroth.

Årets mäklare högsta provision

På tio-i-topplistan över Årets bästa mäklare – högsta provision återfinns förutom Helsingborg även Norrköping, Hägersten, Örebro, Vällingby, Jönköping, Östersund, Uppsala, Piteå och Sölves­borg. Den sammanlagda provisionen för kedjans tio bästa mäklare är drygt 54 miljoner kronor.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.