TitaniaNyproduktion Norden AB ansluter sig till Mäklarhuset som enligt ett pressmeddelande nu blir störst i Sverige på försäljning av nyproducerade bostäder.

Nyproduktion Norden är ett mäklarföretag specialiserat på försäljning av nyproducerade bostäder. Företaget gör cirka 2 000 nyproduktionsaffärer per år. Från och med januari 2015 ingår de i Mäklarhuset som nu blir Sveriges ledande mäklarkedja inom nyproduktion och samtidigt ökar hela kedjans försäljning med cirka 20 procent.

Erik Wikander, vd för Mäklarhuset.
Erik Wikander, vd för Mäklarhuset.

– Tillskottet av försäljningsvolym och specialistkompetens gör att vi kan ta ett helt nytt grepp om nyproduktionsmarknaden. Tillsammans ska vi göra en koncentrerad satsning på storstadsregionerna och samtidigt stärka nyproduktionsförsäljningen inom hela Mäklarhuset, säger Erik Wikander, vd Mäklarhuset.

Inom Mäklarhuset kommer Nyproduktion Norden att verka under namnet Mäklarhuset Nyproduktion i Stockholm, Göteborg och Malmö. Mäklarhuset Nyproduktion kommer uteslutande att utveckla och sälja mäklartjänster direkt till landets byggherrar.

Nyproduktion Norden, som tidigare verkade under namnet SkandiaMäklarna Nyproduktion, valde vid årsskiftet att ansluta sig till Mäklarhuset för att få möjlighet att utveckla sitt erbjudande.

– Att verka under branschens mest uppskattade varumärke och ta del av Mäklarhusets ledande lösningar för kundhantering samt marknadsföring och visning av objekt online gör att vi kan höja kundupplevelsen för både byggherrar och bostadsköpare, säger Jan Löwes, vd Nyproduktion Norden.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.