Kalle_VD__BooliBoolis styrelse har utsett Kalle Nilvér till ny vd för Booli Search Technologies AB. Kalle Nilvér tillträder tjänsten i slutet av januari 2015.

– Det ska bli fantastiskt att börja som vd på Booli. Med Boolis position som oberoende aktör på marknaden och de affärsmöjligheter som ligger framför oss, är den resa som Booli kommer göra de närmsta åren otroligt spännande, säger Kalle Nilvér.

Kalle Nilvér har över tio års erfarenhet från webbranschen, entreprenörskap, operativt ledarskap och styrelsearbete. Han var med och startade Booli 2007 och har både arbetat operativt och suttit med i styrelsen sedan dess.

De senaste åren har Kalle Nilvér arbetat som vice vd, med personalansvar över teknikteamet i Booli.se, samt suttit med i utvecklingsteamet.

Kalle Nilvér efterträder Anders Kyhlstedt som kommer att fortsätta att arbeta på Booli som vice vd med fokus på affärs- och konceptutveckling.

– Jag är mycket nöjd med rekryteringen av Kalle till posten som vd för Booli. Kalles driv, ledarstil och kärlek till branschen gör honom mycket lämpad för posten, säger Peo Nilsson, styrelseordförande i Booli.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.