IngridEIdag tillträder Ingrid Eiken som ny styrelseordförande i Hemnet. Hon efterträder Per Johnler som varit Hemnets styrelseordförande sedan 2008 samt ledamot sedan 2001.

– Jag ser fram emot det roliga uppdraget att fortsätta utveckla Hemnet tillsammans med övriga ägare. Jag vill samtidigt tacka Per Johnler för hans insatser i Hemnet. Per Johnler har varit en målmedveten och visionär ordförande som med konsumenterna i fokus medverkat till att skapa den mest populära sajten för bostadssök. Det har varit till nytta för konsumenterna och för mäklarbranschen som helhet, säger Ingrid Eiken, tillträdande styrelseordförande i Hemnet.

Ingrid Eiken är vd för Mäklarsamfundet och har suttit i Hemnets styrelse sedan 2012.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.