fredrik.liten_
Fredrik Eklund.

Sveriges stjärnmäklare i USA, Fredrik Eklund grundare till Eklund Stockholm New York, kom tvåa i en undersökning där svenskarna fick svara på frågan om vem som lever drömlivet.

Fredrik Eklund blev bara slagen av stjärn-djn Avicii, Tim Bergling, det skriver Metro i torsdagens tidning. Topplistan på de som enligt svenskarna lever drömlivet är varierad. Trea blev tv-kocken Tina Nordström, tätt följd av Leif GW Persson. Och på femte plats kom den folkkära artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson.

Sifo genomförde undersökningen, på uppdrag av Postkodlotteriet, i somras och drygt 5 000 personer svarade.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.