Fastighetsbyrån lämnar sitt kollektiva medlemskap i Mäklarsamfundet.

JohanVesterberg– Naturligtvis står det helt öppet för våra enskilda franchisetagare att bestämma över om de vill vara medlemmar eller inte, säger Fastighetsbyråns presschef Johan Vesterberg, till FMFs nyhetssida.

Fastighetsbyråns presschef Johan Vesterberg har bekräftat till FMFs nyhetssida att Fastighetsbyrån lämnar sitt kollektiva medlemskap i Mäklarsamfundet.

Och Johan Vesterberg säger att det är en fråga som man har diskuterat under många år. Han säger vidare att uträdet kommer just nu beror på att Fastighetsbyrån fått kritik för att vara dominerande i Mäklarsamfundet.

– Det blir svårt för oss att driva våra frågor i Mäklarsamfundet under sådana förhållanden. Vi får titta på något annat forum för samarbete mellan Fastighetsbyråns franchisetagare, säger Johan Vesterberg till FMFs nyhetssida.

 

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.