claudia_webb
Claudia Wörmann.
elisabeth_webb
Elisabeth Fogelström.
tobias_webb2
Tobias Nordling.

 

 

 

 

 

 

 

På Mäklarsamfundets Årsmöte den 13 november på Copperhill i Åre delas priset Årets Mäklarprofil ut. Efter en hård granskning från juryn återstår nu tre starka slutkandidater. Claudia Wörmann, analyschef på Svenska Mäklarhuset, Elisabeth Fogelström, rekryteringschef hos Svensk Fastighetsförmedling och Tobias Nordling, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Karlshamn.

Nomineringarna

Claudia Wörmann är analytikern som genom sina undersökningar skapar både trovärdighet och positiv publicitet för hela mäklarkåren.

Eller som en tidigare kollega säger: ”Hon lyfter fram branschens frågor på ett unikt, professionellt och föredömligt sätt. Hon visar att fastighetsmäklarna är experter på sitt område och lyfter dessutom etik- och moralfrågor”

Elisabeth Fogelström. En trygg mäklare är en bra mäklare vilket ger nöjda kunder. Det är drivkraften bakom rekryteringschefen Elisabeth Fogelströms arbete. Genom att driva frågor om tryggare anställningsvillkor och bättre introduktion i yrket har hon skapat viktiga förändringar i branschen.

Tobias Nordling. Framåttänk, trygghet och omtanke. Det är ord som beskriver fastighetsmäklaren Tobias Nordling, tycker en kollega. Tobias försöker alltid att tänka utanför sin egen affär – genom att fokusera mer på kundnöjdhet än på försäljning. Då är utbildning ett viktigt redskap – både internt och externt.

Läs mer och lägg din röst:

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.