Christian 3kv 263Mäklarringen ökar sin närvaro i Göteborg. I början av september öppnade Christian Mogren ännu en bobutik i regionen, nu på Hisingen. En mäklare med lång erfarenhet av Göteborg som ser ett växande intresse för bostäder på Hisingen.

Christian Mogren har varit mäklare i Göteborgsregionen sedan 1997. Förutom den befintliga butiken i Mölndal öppnades ytterligare en i Hisings Backa i början av september. Anledningen är att antalet uppdrag växer samtidigt som intresset för bostäder på Hisingen ökat markant under den senaste tiden.

– Vi upplever att delar av Hisingen just nu tillhör de hetare stadsdelarna i Göteborg. Regionen växer så det knakar och här finns en stor variation av människor, bostadsformer och områden. Det är ett trevligt ställe att både bo och arbeta på. Allt fler inser detta, säger Christian Mogren.

I början av september öppnade Christian Mogren sin Mäklarringen-butik på Lisa Sass gata 1. Efterfrågan på bostäder är så pass stor att han redan nu är på jakt efter ytterligare en mäklare som kan vara stationerad i Hisings Backa.

Läs mer om den nyöppnade butiken

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.