???????????????????????????????Jens Lindqvist är ny hos Mdatagruppen i Götebrog. Han är ett välkänt namn bland fastighetsmäklare, bland annat i Göteborg. Jens Lindqvist har bland annat ett långt förflutet hos Svensk Fastighetsdata, senare Vitec, som systemarkitekt/utvecklare.

– Detta är ett väsentligt tillskott till gruppen och en kraftfull utökning av resurserna i Göteborg, säger Claes Janke, talesman för Mdatagruppen.

Några av Jens Lindqvists arbetsuppgifter hos Mdatagruppen blir snabb IT-Support, underhåll och installation.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.