Ola_BjurforsEn stor ökning av antalet uppdrag och antalet transaktioner inom kommersiella fastighetsaffärer gör att Bjurfors Näringsliv nu förstärker med fler fastighetsmäklare.

– Under våren har vi märkt av stor efterfrågan på våra tjänster från både den kommersiella fastighetsmarknaden och från lokaluthyrningsmarknaden i såväl Stockholm som Göteborg och Malmö. Vi är därför glada att nu utöka med fler mäklare både i Stockholm och Göteborg för att kunna möta efterfrågan på våra tjänster, och för att ge våra kunder bästa möjliga service, säger Ola Lundqvist, vd för Bjurfors Sverige.

– Vi har just förstärkt Bjurfors Näringslivs Stockholmskontor med Larssan Lundberg, säger Patrik Ageman på Bjurfors Näringsliv.

Larssan Lundberg har varit verksam som fastighetsmäklare, både på den privata och på den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 2007. Med en bakgrund som utbildad fastighetsförvaltare, erfarenhet av att driva fastighetsbolag samt att han har haft styrelseengagemang har han en bred kompetens inom fastighetsområdet. Larssan Lundberg kommer att arbeta med transaktioner och lokaler i Stockholmsregionen., han kommer närmast från Skandiamäklarna, där han under de senaste åren varit kontorschef.

Therese Persson förstärker Bjurfors Näringslivs Göteborgskontor. Hon har gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och har varit verksam inom förmedling av kommersiella fastigheter sedan 2006. Therese Persson arbetar med förmedling av kommersiella fastigheter i Västsverige, och kommer närmast från APF Management AB i Trollhättan, berättar Viktor Gustafsson på Bjurfors Näringsliv i Göteborg.

Och även på den skånska fastighetsmarknaden är efterfrågan på kommersiella fastighetstjänster stor. Här förstärktes organisationen med ytterligare en mäklare förra året, då Mats Lundberg startade upp.

– Vi har väldigt mycket att göra trots att vi avslutade ett flertal större affärer före sommaren. Fortsätter det så här behöver vi sannolikt snart nyanställa igen och då kanske även utöka med lokaluthyrning, säger Torbjörn Persson på Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.