Richard–Larsson-Vitec-litenVitec har tecknat avtal med Erik Olsson Fastighetsförmedling rörande leverans av molntjänsten Vitec Express – det webbaserade mäklarsystemet från Vitec. Under första kvartalet 2015 flyttar samtliga kontor hos Erik Olsson in i Vitecs driftmiljö och börjar då använda tjänsten.

– Erik Olsson Fastighetsförmedling är kända i branschen för sitt nytänkande, vi är därför både glada och stolta över att de väljer att lämna sitt egenutvecklade system till förmån för vårt molntjänsterbjudande. Idag har vi fler än 1000 användare anslutna i vår egen driftmiljö, och vi har kapacitet att hantera så väl det lilla mäklarkontorets data som större systeminstallationer vilket fallet blir med Erik Olsson Fastighetsförmedling, säger Richard Larsson, vd på Vitec Affärsområde Mäklare.

System med expressfart

Vitec Express lanserades våren 2013 och är Vitecs webbaserade mäklarsystem. Express är framtagen för att förenkla fastighetsmäklarens vardag och göra det möjligt att arbeta mobilt, eftersom Express har stöd för alla moderna enheter som exempelvis läsplattor, mobiler och persondatorer.

– Vitec har en dokumenterad lång erfarenhet av att leverera affärssystem till mäklarbranschen, och har därmed en god insikt i hur mäklarna arbetar. Vi känner oss därför trygga med den stabilitet och kompetens som företaget står för, säger Mikael Manniche, Marknadschef på Erik Olsson Fastighetsförmedling

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.