Andreas_SkandiaMäklarnaSkandiaMäklarna har lanserat en nya kampanj genom ett Facebook-test.

– Vi tar fram det bästa i din bostad. Huvudspåret är ett facebook-test där du kan ta reda på vilken inredningstyp du själv är, säger Andreas Mühlich marknadschef på SkandiaMäklarna..

Kampanjen syftar till att skapa uppmärksamhet kring vad mäklaren hjälper till med för att lyfta försäljningspriset i samband med en fastighetsaffär.

– Det är väldigt hett med inredning och styling och den vågen hakar vi på, säger Andreas Mühlich.

SkandiaMäklarna har i den här kampanjen tagit fram fyra karaktärer som tydligt särskiljer sig från varandra. Det finns ju så klart många fler inredningsstilar, men till den här omgången valde man att fokusera på fyra stycken. Kanske att de längre fram tar fram fler stilar, skriver de i ett pressmeddelande.

Gör testet här! 

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.