MagnusMelin_FMF
Magnus Melin.

Fastighetsmäklarförbundet (FMF) rekryterar Magnus Melin som jurist till förbundet. Magnus Melin är en av Sveriges främsta experter inom mäklarrätt 
och är bland annat författare till kommentaren av Fastighetsmäklarlagen. Magnus Melin kommer närmast från Mäklarsamfundet.

– Vi är glada och stolta över rekryteringen av Magnus Melin som innebär att vi kan erbjuda juridiskt stöd i absolut toppklass till såväl medlemmar som konsumenter. Rekryteringen är en följd av det utvecklingsarbete som FMF inledde 2013. FMF vill öka nyttan med medlemskapet och stärka konsumenters trygghet vid fastighetsaffärer, säger Pasha Sabouri, ordförande i FMF.

Vid FMF ska Magnus Melin främst arbeta med FRN, Fastighetsmarknadens reklamationsnämnd, samt FMFs kvalitetsutveckling. Magnus Melin tillträder sin tjänst vid FMF den 1 januari 2015.

– Rekryteringen av Magnus Melin visar att vi nu börjar verkställa den nya strategi som vi tagit fram tillsammans med våra medlemmar. Vi lägger stort fokus på konsumenternas trygghet genom kunniga, opartiska och kostnadsfria prövningar i FRN. FRNs ordförande, Folke Grauers, välkomnar förstärkningen genom rekryteringen av Magnus Melin, säger Carolina Stegman, vd för FMF.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.