Olga_Munoz_ÅretsMäklarprofilOm knappt tre månader koras Årets Mäklarprofil, ett pris som delas ut av Mäklarsamfundet. Förra året fick Olga Muñoz, som arbetar på Bo Sthlm, ta emot priset på mäklarmässan.

– Det kändes underbart, en otrolig känsla. Och en stor ära, säger Olga Muñoz till MäklarVärlden efter hon mottagit utmärkelsen.

Juryns motivering 2013: ”Olga Muñoz har utnämnts till Årets Mäklarprofil för att hon på ett förtjänstfullt sätt lyckas kombinera synen på mäklaryrket som en servicetjänst och en affärsverksamhet. På sin fritid arbetar hon ideellt med att hjälpa människor, och den attityden har hon tagit med sig i yrket, utan att någonsin låta det gå ut över affären. Olga har mycket energi, brinner för sitt yrke och för den kunskap som tjänsten innebär och ger alltid sitt yttersta för både köpare och säljare. Hon är därför uppskattad i alla läger: kunder, kollegor och konkurrenter. Sammantaget gör detta henne till en god förebild, som stärker förtroendet för hela kåren.”

Årets Mäklarprofil

Mäklarsamfundets mål är att skapa förutsättningar för fler och goda affärer och att stärka förtroendet för fastighetsmäklare. Med utmärkelsen vill man lyfta fram en fastighetsmäklare som är förebild för övriga i branschen. Den 31 augusti är sista dagen att skicka in din nominering.

Läs mer om hur du nominerar:

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.