?????????????Sedan den första juli erbjuds alla HSB Malmös medlemmar som säljer sin bostad via Bjurfors till ett förmånligt pris. Avtalet innebär även att Bjurfors erbjuder alla bostadsrättsföreningar inom HSB Malmö hjälp med uthyrning av lokaler.

– Bara i Öresundsregionen har Bjurfors sålt 351 HSB-bostadsrätter under de senaste 12 månaderna. Vi är glada över samarbetet, och tror att våra medlemmar kommer att ha stor nytta av förmånen, säger Mia Gustafson, chef för Medlem och Kommunikation på HSB Malmö.

Även om samarbetet är nytt så är Bjurfors med sin branscherfarenhet väl förtrogna med HSBs värderingar och krav på kvalitet.

MattiasLarsson_Bjurfors– Vi är stolta över samarbetet och ser fram emot att hjälpa HSBs medlemmar att göra riktigt bra bostadsaffärer. Redan idag har vi många medlemmar som gör sina affärer via oss och med ett långsiktigt samarbete kan alla våra mäklare ha ett ännu djupare engagemang i HSBs bostadsrättsföreningar, säger Mattias Larsson regionchef för Bjurfors Öresundsregionen.

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag, med 70 mäklare placerade på de tio lokala kontoren i Öresundsregionen. Sju av kontoren finns inom HSB Malmös område – ett i respektive Lomma, Höllviken och Trelleborg samt fyra i Malmö.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.