huvudkontoret-peter-MäklarringenI november flyttar Svenska Mäklarhuset sitt huvudkontor och kontoret för nyproduktion till nya lokaler i Frösunda. Företaget har växt ur nuvarande lokal och har därför valt att flytta till Vasakronans nyproducerade fastighet Rosenborg 3.

– Kontoret har en bra kombination av utsikt, skyltläge och moderna funktioner. Hit tar vi gärna kunder och besökare, säger Peter Åkerhielm, vice vd för Svenska Mäklarhuset.

Svenska Mäklarhuset har expanderat under de senaste åren och har sedan ett drygt år sökt nya lokaler att bedriva sin verksamhet för huvudkontoret i. Cresnia har anlitats som konsult för att hjälpa företaget att hitta rätt lokal. Slutligen landade valet på Vasakronans nybyggda fastighet på Rosenborgsvägen i Frösunda.

Lokalen är belägen på översta planet och fastigheten erbjuder bästa skyltläge mot E4an. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED platina som innebär att fastigheten har mycket energieffektiva lösningar. Lokalen på 450 kvm kommer att anpassas efter Svenska Mäklarhusets önskemål och vara färdig för inflyttning under november i år.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.