Maklarhuset_AlmedalenPå tisdagen, den första juli, bjuder Svenska Mäklarhuset in till seminarium i Almedalen. Med utgångsläge i nyproduktionspanelen förs ett samtal med initierade branschexperter kring utveckling av nyproduktion enligt konsumenternas önskemål.

– Hur bygger vi bostäder som människor både vill bo i och har råd med? Vi har frågat personer som köpt eller visat intresse för nyproducerade bostäder, vad de tycker är bra och vad som kan göras bättre när det kommer till nyproduktion. Vi presenterar bland annat vad människor tycker är viktigt när de väljer bostad – där planlösning är det viktigaste men även läget och prissättning, säger Claudia Wörmann i ett pressmeddelande.

Med på scenen i Almedalen finns även Björn Wellhagen, bostadspolitisk expert på Sveriges Byggindustrier, Sepideh Imani, Marknadsanalytiker på JM, Mariana Becker, miljöpsykolog från Becker Growth Consulting, Mats Karlsson, fastighetsmäklare på Svenska Mäklarhuset Nyproduktion. Samtalet leds av Claudia Wörmann, analyschef på Svenska Mäklarhuset som är upphovsmakare till Nyproduktionspanelen.

Efter samtalet finns det tid för frågestund och mingel med tilltugg.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.