10488164_512797968820342_7117049390680774854_nFredrik Eklund, grundare av Eklund Stockholm New York, berättar på sin Facebooksida att han blivit utvald av Michal Bay att filma reklamfilmen för den nya Transformer-filmen som går upp i New York i morgon.

– Jag är verkligen stolt att jag blev utvald att vara med i den nya reklamfilmen för filmen. Reklamfilmen kommer att rulla ett tag, säger Fredrik Eklund på sin Facebooksida.

I reklamfilmen ses den elaka Transformern spränga Fredrik Eklunds farm, Hongkong och till slut New York.

– Det var så roligt och jag fick arbeta med ett otroligt team, med mycket green screens tagningar och animationer.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.