Mikael_de_Faire_MicasaMicasa Fastigheter har rekryterat Mikael de Faire till företagsledningen för att förstärka bolaget under den förändringsprocess som Micasa Fastigheter genomgår.

Mikael de Faire, som är utbildad jurist, har mycket lång erfarenhet som chef inom fastighetsbranschen, senast som vice vd för Stockholmshem.

– Jag är glad att Micasa Fastigheter har kunnat attrahera en så kompetent kraft för att genomdriva de förändringar vi har identifierat som nödvändiga. Nu står vi betydligt starkare i förändringsprocessen, säger Micasa Fastigheters vd Patrik Emanuelsson.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.