MatsBrandt_– Hemnet har blivit ett samhällsfenomen och varumärkets starka ställning skapar unika möjligheter till nya affärer. Tillsammans med Hemnets duktiga medarbetare ser jag fram emot att fortsätta utveckla Sveriges bästa sajt för bostadssök, säger Mats Brandt tillträdande vd på Hemnet.

Mats Brandt kommer närmast från en tjänst som chef för Live Nation Entertainment i Asien. Han har även erfarenhet som vd för Ticketmaster/Ticnet.

– Vi är mycket glada över att Mats blir ny vd på Hemnet. Han har en mycket bred ledarerfarenhet och en imponerande kompetens från digitala affärsverksamheter, säger Per Johnler, styrelseordförande Hemnet.

Mats Brandt kommer att börja arbeta på Hemnet i augusti 2014.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.