Efredrik.liten_klund Stockholm New Yorks satsning i Norge, Eklund Oslo New York, har börjat bra och man har hittills rekryterat sju mäklare från konkurrenter i Oslo. Till Dagens Industri säger Fredrik Eklund att de ska vara elva mäklare innan augusti är slut.

Man har bland annat den norske deckarkungen Jo Nesbøs gamla skrivarlya ute för försäljning, prislappen ligger på 39,5 miljoner norska kronor och är därmed det näst dyraste objektet. Femrummaren har varit deckarkungens skrivarlya. Den ägs nu av Kjell-Inge Røkkes, känd som norska näringslivets ”bad boy”, ex-fru Kari Monsen Røkke. Fastigheten är belägen på Tjuvholmen i Oslo, och har förutom 295 kvadratmeter boarea även en terrass på 100 kvadratmeter.

Dyrast bland EONYs uppdrag är en villa i sommarparadiset Sandefjord och en villa i Larvik, de båda ligger ute för 45 miljoner norska kronor.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.