Carolina Wassberg, ny för Skeppsholmen Sotheby på Öland.
Carolina Wassberg, ny hos Skeppsholmen Sothebys.

Skeppsholmen Sothebys har utökat sin verksamhet till att de nu även täcker hela Sydöstra Sverige, med områdena Öland, Blekinge, Kronoberg och Kalmar.

Sedan en kort tid tillbaka har byrån representerats genom en gårdsfilial på Öland. Caroline Wassberg är ansvarig fastighetsmäklare på gårdsfilialen som täcker hela sydöstra Sverige. Gårdsfilialen på norra Öland skiljer sig något från övriga Skeppsholmens kontor då deras fokus främst ligger på förmedling av gods och gårdar samt hav- och sjönära fastigheter.

– Som egen gårdsägare på Öland är detta drömjobbet för mig. Det känns fantastiskt att få representera Skeppsholmen Sothebys och förmedla fastigheter till mina kunder. Längtan till ett boende nära hav eller i gårdsmiljö ligger i tiden, något som gör mitt arbete extra spännande, säger Caroline Wassberg.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.