Lyxmäklaren öppnade med champagnefest

_MG_6542_JohnnyVaetNordskog_webEklund Oslo New York heter ESNYs satsning i Oslo. I fredags var den stora öppningen för kontoret i Oslo. Runt 500 personer firade tillsammans med ESNY.

– Öppningen var en succé med cirka 500 personer från Norges finansiella elit, branschkollegor, kunder och samarbetspartners på plats, säger Sebastian Magnani, marknadsansvarig hos ESNY.

På Pakrveien 33B disponerar mäklarbyrån över 700 kvadratmeter, enligt ESNY ett toppläge intill Slottsparken och Japans före detta ambassadörs villa. Öppningen firades in med underhållning av dansare från kungliga operan, jazzmusiker bjöd på musik och självklart bjöds det på Champagne och snittar.

– Vår ambition är att vara nummer ett i vårt segment inom ett år, med det menar vi att det är oss man ska tänka på när det handlar om försäljningar av större fastigheter och våningar. Och redan efter invigningsfesten har vi fått in flera stora intag i tjugo miljonersklassen.

Mingelbilder från festen. Fotograf: Johnny Vaet Nordskog

_MG_6717_JohnnyVaetNordskog_web

_MG_6971_JohnnyVaetNordskog_web

_MG_6948_JohnnyVaetNordskog_web

_MG_7121_JohnnyVaetNordskog_web

_MG_6604_JohnnyVaetNordskog_web

_MG_6457_JohnnyVaetNordskog_web

_MG_6933_JohnnyVaetNordskog_web

_MG_6549_JohnnyVaetNordskog_web

_MG_6836_JohnnyVaetNordskog_web

_MG_6915_JohnnyVaetNordskog_web

_MG_7258_JohnnyVaetNordskog_web

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.