Carl-Henrik Borg2Idag tillkännagav Hemnets tidigare vd Carl-Henrik Borg, att han lämnar sin post för ett delägarskap inom onlineföretaget Digitalbroker Online, ett konsultbolag med sökmarknadsföring som nisch.

Utöver sin roll som delägare kommer Borg även att ägna sig åt entreprenörsföretag inom digitala och sociala samt ha en aktiv roll i mobilspelsföretaget Starhive.com.

– Jag kommer bland annat att jobba med följande företag: Digitalbroker.se, som är konsulter inom sökmarknadsföring, neybers.com, som är ett inredningsspel och ett nytt roligt sätt att leka med inredning, starhive.com, som är en Göteborgsbaserad spelstudio som utvecklar spel. Snart blir det första iPad spelet klart. Ska bli jättespännande.

Under de fem år som Carl-Henrik Borg varit vd för Hemnet har omsättningen ökat från 22 till 120 miljoner kronor.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.