JörgenWarberg.mäklareJörgen Warberg, fastighetsmäklare i Göteborg, firade den första april 40 år i branschen. Tillsammans med partnern Anders Ovdahl förmedlar han via det gemensamma bolaget Warberg & Co privatbostäder och kommersiella fastigheter i Västsverige.

– Under mina 40 år som fastighetsmäklare har det blivit över 3 000 förmedlade affärer. Utvecklingen har varit fantastisk, nästan all marknadsföring sker numera via digitala och sociala medier. Och yrket har fått hög status, säger Jörgen Warberg.

Jörgen Warberg började i branschen 1974 på Garnisonen, dotterbolag till SEB. Blev 1982 chefsmäklare på Ragnar Bjurfors. 1984 tog han över som ägare och vd av bolaget. Därefter fortsatte karriären både med egen verksamhet och chefspositioner inom Arsenalen, Catella och RE/MAX. 2012 startade han Warberg & Co.

40-årsjubileet firades med öppet hus på kontoret på Berzeliigatan i Göteborg.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.