BjurforsSpanien

Bjurfors etablerar sig i Spanien. Till att börja med öppnas två kontor; i Barcelona och i Torrevieja/Costa Blanca.

– Vi ser att intresset för såväl permanentboende som för fritidsboende i Spanien ökar inom våra målgrupper. Vår etablering i Spanien är efterfrågad bland våra kunder. Både Barcelona och Torrevieja/Costa Blanca är mycket intressanta marknader för oss, säger Ola Lundqvist, ägare och vd för Bjurfors Sverige.

Det nyöppnade Bjurforskontoret är beläget i centrala Barcelona. Här arbetar idag fyra personer, och arbetet leds av franchisetagaren Maria Larsson som sedan tidigare är verksam inom Barcelonas bostadsmarknad. På kontoret i Torrevieja/Costa Blanca arbetar fyra personer under ledning av franchisetagaren Abtin Irandoost, även han väletablerad som mäklare i Costa Blanca-regionen sedan ett antal år tillbaka.

– Det känns mycket tillfredsställande att bli en del av Bjurfors. Vårt fokus ligger nu på att snabbt ta marknadsandelar. Bland våra målgrupper märks primärt såväl svenskar som köpare och säljare från de övriga nordiska länderna, säger Maria Larsson och Abtin Irandoost.

Fler etableringar kommer att följa för Bjurfors Spanien, målet är att på sikt finnas representerade i ytterligare ett antal attraktiva städer och regioner.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.