– Jag är jättestolt över utmärkelsen och att äntligen få stå högst på prispallen. Både Eva och jag har nosat på placeringen i många år då vi har ett flertal andra och tredjeplaceringar, säger Malin Hagberg.

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till fastighetsmäklare och bobutiker som utmärkt sig under det gångna året. Malin Hagberg från Gävle förmedlade flest bostadsrätter inom kedjan under 2013 tätt följd av butikskollegan Eva Erkers Löfstrand.

– Det krävs hårt och noggrant arbete att nå dessa framgångar år efter år. För att lyckas som fastighetsmäklare måste man vara lyhörd, förtroendeingivande, kunnig, flexibel och tillgänglig. Jag vill också passa på att tacka alla mina kunder som under året gett mig förtroendet. Min långa erfarenhet och kunskap av yrket är givetvis också viktiga parametrar, säger Malin Hagberg.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.